1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2023
  5. Skapa anpassade och skräddarsydda etiketter enkelt med Brothers P-touch Editor 6.0

Skapa anpassade och skräddarsydda etiketter enkelt med Brothers P-touch Editor 6.0

Avancerad programvara för design och utskrift av etiketter för Brother P-touch-serien ingår som standard med P-touch-märkmaskiner, så att du kan skapa egna anpassade etiketter. Logotyper, foton och streckkoder skapas enkelt med hjälp av Brothers kraftfulla och lättanvända programvara för design av etiketter - du behöver bara ansluta etikettskrivaren till din dator via USB eller Bluetooth.

Den senaste versionen, P-touch Editor 6.0, som kan användas med våra senaste märkmaskiner PT-D410, PT-D460BTVP och PT-D610BTVP, täcker alla behov för hemmet, på kontoret och i små butiker. Den har speciella mallar för olika typer av etiketter, som är avsedda för märkning av tillgångar, filer och mappar, utställningsmaterial och mycket mer.

Ett flexibelt bibliotek för dina egna anpassade etiketter

Alla mallar som ingår i programvaran P-touch Editor 6.0 är helt anpassningsbara, vilket innebär att du kan välja mellan över 1200 symboler, 30+ typsnitt och 160+ ramar för att passa dina specifika behov. P-touch Editor 6.0 gör det också enkelt att lägga till andra element som företagslogotyper och streckkodsetiketter. Streckkodsetiketter/2D-kodsetiketter kan skapas genom att helt enkelt välja kodtyp och ange nummer/alfabet. Detta är perfekt för att spåra tillgångar i ett företag.

Med uppgraderade funktioner, ökad funktionalitet och en övergripande uppdatering av användarupplevelsen är P-touch Editor 6.0 en komplett lösning för att skapa och skriva ut anpassade etiketter. Eftersom P-touch Editor 6.0 använder Unicode kan tecken från flera språk inkluderas i samma etikett, vilket innebär att du kan skapa etiketter för alla målgrupper. Det är också enkelt att hitta etiketter som du tidigare har skapat och dela etiketter med Brothers Appar för din smartphone.

Nya funktioner inkluderar:

  • Flera typsnitt, symboler och ramar så att etiketter enkelt kan anpassas
  • Nya mallar som är speciellt utformade för hemmet och företaget
  • Ytterligare funktioner med nummer/tid och datum/streckkod
  • En allmän uppdatering av användarupplevelsen
  • Var som helst, på vilket språk som helst
Läs mer och ladda ner P-touch Editor 6.0 här. 
Kvinna vid bord med märkmaskin