learning to count education specialist partners

Brother at your side

Ge personalen möjlighet att skriva ut och skanna på språng, samarbeta digitalt och få tillgång till dokument via molnet, med Brothers innovativa lösningar skapade för utbildningssektorn. 

Så kan Brothers lösningar för utbildningssektorn hjälpa din verksamhet

Med Brothers egna och kostnadsfria app iPrint&Scan, är det enkelt att skriva ut från och skanna till din Apple- eller Android mobila enhet. Den söker automatiskt efter kompatibla Brother skrivare i det trådlösa nätverket, därefter kan du enkelt skriva ut eller skanna till molnet med din mobiIa enhet. 

Ja. Det finns flera sätt att göra detta. Secure Function Lock ger dig möjlighet att kontrollera vem som kan och inte kan skriva ut, faxa, skanna och kopiera, via unika pinkoder eller med NFC kort. Alternativt, använda PrintSmart Secure Pro programvaran som ger dig största möjligheten att kontrollera vad folk skriver ut, kopierar, skannar och faxar.

Ja, med PrintSmart Secure Pro Mail2Print funktionen. Genom att använda Brothers säkra teknologi, kan dokumenten skickas med e-post till skrivaren, som bifogade filer och med en säker pinkod tillbaka. Skrivaren startar utskriftsjobbet när pinkoden läggs in.

När ett jobb skrivs ut, är det inte alltid möjligt att se vem som har skickat det. Brothers ID-stämpel med de viktigaste uppgifterna, såsom användarnamn, datum, tid eller till och med ett anpassat meddelande, visas högst upp eller längst ned på sidan.