1. Hem Brother
  2. Brother Solutions
  3. Hotell- och restauranglösningar
  4. Utskriftslösningar märkning matlagning
  5. Märkningslösning menyhantering

Skriv ut livsmedelsetiketter med information från ditt menyhanteringssystem

Våra märkningslösningar hjälper dig att konvertera data från ditt menyhanteringssystem till tydliga, läsbara matetiketter. Ger dig och dina kunder, synlighet och kontroll över allt från enskilda ingredienser till allergener och näringsinformation.

Våra experter förstår hur teknik kan förbättra effektiviteten i dina matlagningssystem. Därför arbetar vi med branschledande leverantörer av menyhanteringslösningar för att skapa skräddarsydda lösningar för livsmedelsmärkning.

Vill du veta mer

Använd data från ditt menyhanteringssystem

Anslut ditt menyhanteringssystem till vår matmärkningslösning, så att du kan förbättra effektiviteten och noggrannheten i ditt kök. Våra eitkettskrivare integreras sömlöst med ditt menyhanteringssystem så att du kan arbeta snabbt och effektivt.

Med alternativ som Wi-Fi och Bluetooth-anslutning och ett brett utbud av tillbehör gör det enkelt att arbeta när du är i farten med en smartphone eller surfplatta.

Arbetare märker förpackade croissanter och muffins i ett kök

Märkningslösningar för färdigförpackade produkter.

Skapa enkelt tydliga, högupplösta livsmedelsetiketter med ingrediens- och allergeninformation med priser, streckkoder och bäst före datum för färdigförpackade produkter.

Ta reda på mer
Livsmedelsetikett för ost

Märkningslösningar för lagerrotation.

Minska avfallet och förbättra effektiviteten genom att byta ut handskrivna dagliga etiketter med en Brother-lösning för lagerrotation.

Ta reda på mer