Lösningar för ditt företag

Kontakta oss för att ta reda på mer om hur våra Brother lösningar kan hjälpa ditt företag

Ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att arbeta smartare

Det bästa sättet att skriva ut från iOS är med Apple AirPrint. Eftersom den är redan inbyggd i operativsystemet och kostnadsfri, behöver du inte installera någonting nytt.
Ja. Brother iPrint&Scan är en kostnadsfri app som är kompatibel med Apple iOS-, Android och Windows mobila enheter. Du kan använda den för att skanna dokument till din mobila enhet i hög kvalitet. Det går även bra att använda den för att skriva ut. 
 
Split Emails löser problemet automatiskt genom att splittra dina dokument i hanterbara sektioner och skicka dem i flera e-mejl. 
Ja. Web Connect ger dig möjlighet att ansluta din Brother skanner eller allt-i-ett skrivare direkt till din favorit tredjeparts molntjänst. Filer kan laddas upp direkt utan att du behöver använda datorn och det fungerar tvärtom - du kan bläddra bland filer utan att använda kontrollpanelen på skrivaren och sedan skriva ut. 

Ja. Direkt PDF/XPS utskrift innebär att du kan skriva ut både PDF- och XPS-filer direkt från skrivaren, utan att använda PC programvara.

Brother at your side

Vi förstår kraven i ditt företag. Våra utvecklade lösningar erbjuder kompakta utskrifts- och skanningslösningar som är skapade för hemmakontor och små företag. Brother erbjuder:

  • Expertrådgiving och support
  • Enkel implementering
  • Kostnadseffektiva lösningar