1. Hem Brother
  2. Brother Solutions
  3. Brother Resource Hub
  4. Blogg
  5. Effektivitet blogg
  6. 2020
  7. Mobila och stationära utskrifter nära till hands, var som helst och utan bläck
Miehet työssä

Mobila och stationära utskrifter nära till hands, var som helst och utan bläck

Tack vare överflödet av smarta enheter kan olika jobbfunktioner utnyttjas vid behov, var som helst, till och med utan att använda bläck. Utskrifterna vid mobilt arbete och distansarbete har blivit effektivare och smidigare än någonsin tack vare den snabba tekniska utvecklingen.

Brother har utökat sitt utbud av mobila och stationära skrivare avsevärt under senare år, så att användaren alltid har utskriftsfunktionerna inom räckhåll. Tack vare över 100 års erfarenhet av innovation kan Brother erbjuda rätt lösning för en mängd olika kunder och branscher, där alla olika enheter har en sak gemensamt: alltid ”At your side”.

Stationära etikettutskrifter

Brothers TD-serie med etikettskrivare av bordsmodell innehåller en mängd olika enheter, vilket innebär att det finns en lösning för alla.

Inom sjukvård och livsmedelsindustri är det enormt viktigt, i vissa fall livsavgörande, att rätt information skrivs ut på etiketterna. Effektiva etikettskrivare inom lager och detaljhandel är också av stor betydelse för produktiva processer som maximerar vinsten och förbättrar kundupplevelsen.  

TD-skrivarna av bordsmodell är anpassningsbara, professionella, tillförlitliga och alltid redo att prestera när du behöver dem, oavsett vilka krav du har.
Stabila, driftsäkra och redo att göra jobbet 

Robust, pålitlig och redo för arbete

Brothers RJ-serie med mobila skrivare erbjuder små, men kraftfulla enheter. De är hållbara, snabba och smidiga samtidigt som de är kompakta, bärbara och uppkopplade var du än är.

I detaljhandelns hektiska miljö är det viktigt att bibehålla effektiviteten, oavsett om du behöver skriva ut kvitton mobilt ute i butiken, hantera hämtning av beställningar eller skriva ut hylletiketter. Inom ordning och säkerhet vill den som ska skriva ut parkerings- och fortkörningsböter ha tillgång till ett produktivt verktyg för att kunna arbeta så effektivt som möjligt.

Bärbara utskrifter i din ficka

Brothers serie med mobila PJ-skrivare [lokalt kontor infogar hyperlänk] skriver ut A4-dokument utan behov av bläck. Den kompakta och lätta designen innebär att enheterna kan användas för utskrifter i farten eller tas med in på möten. Skrivaren kan enkelt förvaras i jackfickan eller portföljen för ännu mer professionell, smidig och effektiv användning

PJ-serien har flexibel design med tillbehör för olika användningsområden och skriver ut allt från affärsdokument i A4-storlek, medicinska utlåtanden och servicedokumentation till tatureringsstenciler. Det finns en enhet för alla.

Läs mer om Brothers utbud av mobila skrivare här

Mer av Effektivitet

Du kanske också gillar

Tillbaka till toppen