Sähköasentaja kiinnittää tarraa

Märk upp som ett proffs med Brothers uppgraderade Pro Tape-serie

Det råder ingen tvekan om att korrekt märkning är en viktig del av jobbet som elektriker. Etiketter som saknas eller som inte går att läsa påverkar både säkerheten och effektiviteten – en risk som kan förstöra ryktet för en professionell yrkesutövare.

Med tanke på de komplexa arbeten som elektrikern utför och alla de elföreskrifter som måste följas behöver etiketterna uppfylla en lång rad krav och vara tillräckligt tåliga för att klara den aktuella uppgiften. 

Vi har nyligen relanserat vår P-touch Pro Tape-serie hållbara, flexibla och kostnadseffektiva etikettlösningar för elektriker. Produkterna finns i en mängd olika bredder och färger för att följa föreskrifterna vid elinstallationer.

Pro Tape-serien kan användas av elektriker för att förse skyltar med varningsmeddelanden samt för märkning av bryt- och manöveranordningar, elledningar och kablar, kontakter, belysning, solpaneler, laddstolpar för elbilar, elcentraler, konsumentenheter och vägguttag samt för testning av portabel elutrustning.

Håller längre 

Etiketter inom elsektorn utsätts för hårda påfrestningar. Vår tape med stark fästförmåga är utformad för att hålla på både jämna, texturerade och pulverlackerade ytor och är i genomsnitt tre gånger starkare på texturerade ytor än Brothers standardtape, enligt resultat från oberoende tester. Det gör tapen perfekt lämpad för märkning av elpaneler.

A top-down view of six alternating brown and blue cables labelled in pairs with "1", "2", and "3".

Täcker hela behovet av professionella etiketter 

Tapen med stark fästförmåga ingår i Brothers nya relansering av P-touch Pro Tape-serien, som omfattar lösningar för alla dina professionella etikettbehov. Serien består även av sex andra taper utformade för en rad olika användningsområden och miljöer:
 
  • Flexibel laminerad ID-tape för kabellindning och -flaggor.
  • Krympslang av tape utan lim som fäster vid kabeln när den krymper ihop.
  • Formklippt olaminerad flaggetikett, perfekt för fiberoptik och andra tunna kablar.
  • Självlaminerande tape innebär att tryckta etiketter skyddas och förseglas permanent med ett laminerat övre skikt. Perfekt även för kablar med större diameter som CAT6A.
  • Laminerad säkerhetstape för extra högt skydd. Visar tydligt om etiketten har manipulerats och kan inte fästas igen om den har lossats.
  • Stenciltape för industriella marknader. Tapen har ett värmekänsligt skikt som gör det möjligt för bläck, vätskor eller kemikalier att passera genom tapen för direkt märkning av komponenter eller delar.

Hållbar märkning. Varje gång.

Vår Pro Tape har utformats som ett perfekt komplement till vår serie märkningsenheter för elektriker. 
 
När du väljer originaltape från Brother kan du vara säker på att du får bästa möjliga resultat – effektivt och helt enligt elföreskrifterna.

 

Fullständig information om testerna finns här!
 

Mer av Effektivitet

Du kanske också gillar

Tillbaka till toppen