1. Hem Brother
 2. Brother Solutions
 3. Brother Resource Hub
 4. Blogg
 5. Effektivitet blogg
 6. 2021
 7. Märk upp som ett proffs med Brother självlaminerande tape
En elektriker märker sladdar.

Märk upp som ett proffs med Brothers nya självlaminerande tape

Inom bredbandsinfrastruktur är det viktigt att kunna säkerställa stabil och säker nätverksdrift. Om ett fel inträffar måste det åtgärdas så snabbt som möjligt.

Tidsfaktorn är avgörande när det handlar om att hantera problem eller minimera driftstopp, eftersom varje förlorad sekund kan kosta företagen stora summor. För att kunna åtgärda fel snabbt och effektivt måste märkningen av nätverket vara tydlig. 

För att säkerställa effektiv märkning har Brother lanserat sin nya självlaminerande tape, en hållbar, flexibel och kostnadseffektiv lösning.

Den självlaminerade tapen, som ingår i Brothers nyligen relanserade P-touch Pro Tape-serie, har utformats specifikt med tanke på datacenter.

Pro Tape-serien kan användas i bredbandsinfrastrukturen för att märka upp hyll-ID, panel-ID, port-ID, utrustnings-ID, telekomuttags-ID, komponent-ID, kabel-ID mellan kopplingspaneler, kopplingskabel-ID mellan portar/kopplingspaneler samt strömkabel-ID.

Mindre tidsåtgång och lägre kostnader med en enda lösning 

Brothers nya tape laminerar etiketten samtidigt som den skrivs ut, så att användaren inte längre behöver plasta in hela textytan. Den här processen gör inte bara att det går snabbare att applicera etiketter, det minskar även kostnaderna eftersom installatören nu kan använda Brothers 24 mm breda tape även till CAT6A-kablar med större diameter.

A close-up of three, light blue network cables with black-on-white labels

Täcker hela behovet av professionella etiketter 

P-touch Pro Tape-serien omfattar även sex andra tapetyper i olika bredder och färgkombinationer:
 • Laminerad tape med stark fästförmåga utformad för jämna, texturerade och pulverlackerade ytor.
 • Formklippt olaminerad flaggetikett, perfekt för fiberoptik och andra tunna kablar.
 • Flexibel laminerad ID-tape för kabellindning och -flaggor.
 • Krympslang av tape utan lim som fäster vid kabeln när den krymper ihop.
 • Laminerad säkerhetstape för extra högt skydd. Visar tydligt om etiketten har manipulerats och kan inte fästas igen om den har lossats.
 • Stenciltape för industriella marknader. Tapen har ett värmekänsligt skikt som gör det möjligt för bläck, vätskor eller kemikalier att passera genom tapen för direkt märkning av komponenter eller delar.

Hållbar märkning. Varje gång.

Brother P-touch laminerade etiketter har genomgått en rad rigorösa tester för att säkerställa att etiketterna håller sig på plats och fortfarande är läsbara även om de utsätts för stora temperaturförändringar, hård nötning eller tuffa kemikalier.
 
För att säkerställa att etiketterna håller sig intakta på texturerade ytor är tapen med stark fästförmåga i genomsnitt tre gånger starkare än Brothers standardtape, vid jämförelser i oberoende tester. Tapen är perfekt lämpad för användning i serverrum.
 
Vår flexibla ID-tape och självlaminerande tape har ett särskilt lim som gör att tapen fäster säkert på runda ytor med en diameter ned till 3 mm.
 
Dessutom är den robusta krympslangen certifierad som komponent enligt UL224 och VW-1.
 
Användaren kan vara säker på att följa föreskrifterna eftersom tapen bidrar till att uppfylla standarderna ISO/IEC 14763-2 och ANSI/TIA-606-C för installatörer av bredbandsinfrastruktur. 
 
När du väljer en originaltape från Brother till din märkningsenhet kan du känna dig trygg med att de två tillsammans kommer att ge effektiva resultat helt enligt föreskrifterna, samtidigt som din märkningsenhet skyddas.
 
Brother Pro Tape kan användas med en rad olika P-touch märkmaskiner.
 
Fullständig information om testerna finns på: www.brother.eu/tze-data
 

Mer av Effektivitet

Du kanske också gillar

Tillbaka till toppen