Laukku, jossa on hintamerkintä

Så kan anpassade utskrifter förbättra kundupplevelsen inom detaljhandeln i svåra tider

Detaljhandeln har drabbats hårt av konsekvenserna av covid-19. En stark återhämtning är beroende av ett antal faktorer, bland annat effektiviserade processer för att skapa en säkrare och smidigare kundupplevelse.

Efterfrågan måste hanteras på rätt sätt för att öka intäkterna och ge god service som säkrar framtida affärer och stark varumärkeskännedom. 

För bästa möjliga resultat måste detaljhandeln ha stabila och tillförlitliga processer på plats, kompletterade av effektiva etikettutskrifter och mobil utskriftsteknik. Vi tittar närmare på de fördelar som etiketter och utskrifter kan erbjuda inom alla delar av detaljhandeln:

 • Livsmedels- och dagligvaruhandeln : Livsmedelsbutiker och stormarknader har snabb omsättning, vilket innebär att hyllorna ständigt måste fyllas på för att möjliggöra kontinuerlig försäljning. En mobil arbetsstyrka kräver tillförlitliga och färdigkonfigurerade mobila skrivare för att hålla hyllorna uppdaterade samt märka upp rabatter och erbjudanden. Här kan till exempel skrivarna i Brothers mobila RJ-serie, vara till hjälp och följa med användaren under hela arbetsdagen, antingen på en vagn eller buren med axelrem. Bärbara enheter är perfekta för att skriva ut hylletiketter, tydliga streckkoder samt etiketter med erbjudanden och reapriser.  

  Märkningen kan dessutom hjälpa dagligvaruhandeln att följa säkerhetsbestämmelser för livsmedel. Tydlig märkning av livsmedel är viktigare än någonsin och här kan exempelvis enheterna i Brothers TD-serie användas för att informera om allergener, ingredienser och bäst före-datum för att värna om kundernas hälsa och säkerhet. Mer information om lösningar för dagligvaruhandel, hotell och restaurang hittar du här.

 • Klädbutiker:Långa köer har alltid varit ett irritationsmoment för kunderna, och nu mer än någonsin vill de flesta undvika att ha mycket folk omkring sig när de handlar. Mobila utskriftslösningar kan vara till stor hjälp för att hantera den här utmaningen. För att korta ned köerna kan man inrätta extrakassor försedda med mobila skrivare där kvitton kan skrivas ut. Den extrainsatta kassan kan bidra till social distansering och minska tiden som kunderna tillbringar i butiken, vilket ger dem en bättre köpupplevelse. Skrivarna i Brothers mobila RJ-serie kan till exempel bäras i en bälteshållare eller axelrem för att underlätta för användaren så att mobila kassor kan placeras var som helst i butiken.

  På grund av covid-19 behöver butikerna även en  kombination av symboler och skyltar för att informera om säkerhetsåtgärder och se till att kunder och medarbetare känner sig trygga. Brothers PT-serie kan användas för att skapa anpassningsbara etiketter för att märka upp åtgärder som hygienstationer, kösystem och andra lösningar för social distansering. 

  Till följd av ständigt nya riktlinjer måste detaljhandeln kunna anpassa sig snabbt, och med flexibla skrivarlösningar kan de hålla jämna steg med nya krav och rekommendationer. Programvaran P-touch Editor kan dessutom användas för att skriva ut anpassade etiketter direkt från Microsoft Word, Excel och Outlook. Du hittar mer information om våra lösningar för detaljhandeln här. 

 • E-handelslager: I lagermiljö blir processerna mycket smidigare, snabbare och mer kostnadseffektiva med hjälp av en bärbar och tålig enhet för mobila utskrifter. Mobila RJ-skrivare kan fästas i ett bälte för utskrifter i farten under hela arbetsdagen. En mobil arbetsstyrka kan även använda enheterna för att märka upp produkter för plockning, vid utskrift av streckkoder samt för paketering och avsändning av produkter för att skapa en smidigare process.

 • Fraktföretag inom e-handel:Tillförlitliga leveranser har enormt stor betydelse för ett e-handelsföretags framgång. Det kan bidra till ökad kundnöjdhet och fler återkommande kunder. De mobila skrivarna i RJ- och PJ-serien har fordonshållare som tillval för att underlätta för mobila medarbetare. Följesedlar och leveransbekräftelser kan skrivas ut snabbt och smidigt så att fler leveranser hinns med på kortare tid.

  Brother har ett heltäckande sortiment av etikett- och skrivarenheter utformade för användare inom detaljhandeln, inklusive mobila RJ- och PJ-skrivare och de robusta märkmaskinerna i P-touch-serien. Det omfattande utbudet ger hållbara etiketter som får dina processer att löpa smidigare, snabbare och effektivare.

  Mer information om anpassade utskrifts- och etikettlösningar hittar du här.
   

Mer av Effektivitet

Du kanske också gillar

Tillbaka till toppen