1. Hem Brother
  2. Brother Solutions
  3. Detaljhandel | Brother At your side

Brother at your side

Arbeta närsomhelst och vartsomhelst för att öka produktiviteten, på språng. Med Brothers utvecklade utskrifts- och skanningslösningar kan verksamheter inom detaljhandeln spara tid och pengar.

Ställ en fråga till oss...

Med Brothers egna och kostnadsfria app iPrint&Scan, är det enkelt att skriva ut från och skanna till din Apple- eller Android mobila enhet. Den söker automatiskt efter kompatibla Brother skrivare i det trådlösa nätverket, därefter kan du enkelt skriva ut eller skanna till molnet med din mobila enhet. 

Alternativt, om folk reser mellan olika verksamheter i detaljhandeln, så kan man använda Brother PrintSmart Mobile Zone programvaran för att skicka utskriftsjobb och hämta dem via en PIN-kod på kontrollpanelen.

Ja, med Brother Solutions Interface (BSI). BSI är ett öppet gränssnitt skapad för att ge tredjepartsutvecklare möjlighet att skapa sin egna lösning för Brother enheter. På så sätt kan de kontrollera vilka val som ska synas på kontrollpanelen och hur de fungerar.

Vanligtvis, om du använder Secure Print funktionen i skrivardrivrutinen, om ett utskriftsjobb skickas till kö på skrivaren, kan det ligga i maskinen tills att den stängs av, vilket utgör en risk för konfidentiella dokument. Med Timed Erasing kan du instruera skrivaren att ta bort säkra utskriftsdata efter en viss tidsperiod, från antal timmar till antal potentiella dagar.

Ja. Med BRAdmin Professional programvaran kan du bevaka en eller flera enheter från din Windows PC. För mer flexibilitet, kan de flesta av Brothers nätverksenheter hanteras via en webbläsare. Dessutom finns Brothers Status Monitor, ett verktyg som låter dig bevaka din skrivares status 24 timmar om dygnet via en uppdaterad statusikon på botten av skärmen.

Vår Secure Print funktion ger dig möjlighet att skicka specifika jobb till skrivaren som du sedan släpper och hämtar med en säker pinkod. Slå in pinkoden i drivrutinen medans du skriver ut jobbet, lås sedan upp utskriftsjobbet från kön via kontrollpanelen när det passar dig.