Tillagd i varukorg
  1. Märkmaskiner och etikettskrivare
  2. P-touch CUBE

Skapa ordning och uttryck din egen unika stil med personliga etiketter och satinband

Använd mobilen

Med Brother-appen P-touch Design&Print kan du enkelt designa eleganta, snygga etiketter och band och sedan skriva ut dem på P-touch CUBE via Bluetooth.

Ett nytt sätt att se på märkning

Gör de viktiga sakerna i tillvaron extra snygga. Skriv ut en personlig text på satinband eller glimrande premiumetiketter, eller identifiera lådor och mappar med hjälp av etiketter.

Enkel Bluetooth-anslutning

Genom att följa instruktionerna i appen är det enkelt att koppla ihop mobilen med din P-touch CUBE-skrivare via Bluetooth.

Designa dina etiketter var som helst

Eftersom du har mobilen med dig överallt kan du ägna lediga stunder åt att designa egna etiketter och band var du än befinner dig och sedan skriva ut dem när du kommer hem

Kompakt. Elegant. Smidig.

P-touch CUBE är den moderna, stilfulla märkmaskinen för att skriva ut etiketter och band i hemmet. Hela familjen kommer att hitta mängder av möjligheter att använda snygga, slitstarka etiketter eller satinband runtom i hemmet, eller som pricken över i för sina senaste pysselprojekt.

P-touch Design&Print-sovelluksen käyttöä

Prova den kostnadsfria appen P-touch Design&Print

Med ett stort urval av typsnitt, motiv och emojisymboler kan du upptäcka hur roligt det är att skapa virtuella etiketter och band i appen, även om du inte har en P-touch CUBE ännu!

Upptäck funktionerna