1. Hem Brother
  2. Etikettskrivare och märkmaskiner
  3. P-touch CUBE

Skapa ordning och uttryck din egen unika stil med personliga etiketter och satinband

Använd mobilen

Med Brother-appen P-touch Design&Print2 kan du enkelt designa eleganta, snygga etiketter och band och sedan skriva ut dem på P-touch CUBE via Bluetooth från Iphone och Android.

Ett nytt sätt att se på märkning

Gör de viktiga sakerna i tillvaron extra snygga med P-touch CUBE. Skriv ut en personlig text på satinband och premiumetiketter eller identifiera lådor och mappar med hjälp av vanliga etiketter.

Enkel Bluetooth-anslutning

Genom att följa instruktionerna i appen är det enkelt att koppla ihop mobilen med din P-touch CUBE märkmaskin via Bluetooth.

Designa dina etiketter var som helst

Eftersom du har mobilen med dig överallt kan du ägna lediga stunder åt att designa egna etiketter och band var du än befinner dig och sedan skriva ut dem på din P-tocuh CUBE.

Kompakt. Elegant. Smidig.

P-touch CUBE är den moderna, stilfulla märkmaskinen för att skriva ut etiketter och band i hemmet. Hela familjen kommer att hitta mängder av möjligheter att använda snygga, slitstarka etiketter eller satinband runtom i hemmet, eller som pricken över i för sina senaste pysselprojekt.

Du kan också få idéer och inspiration genom att följa Brother Nordic på Instagram.

 

Brother Nordic Instagram 

 

 

 

Design and Print 2 App ikon

Design&Print2 app

Med den kostnadsfria appen P-touch Design&Print2 kan designa etiketter på din smartphone och skriva ut dem via Bluetooth®.

Design & Print2 kan användas av alla P-touch CUBE-modeller.

Besök Brother Nordic's Instagram