1. Hem Brother
  2. Etikettskrivare och märkmaskiner
  3. Märkning inom fastighetsförvaltning
  4. Märkmaskiner och etiketter
Parkeringsskylt

Märksystem anpassat för fastighetsförvaltning

Med en av våra PC-, bords- eller handhållna modeller kan du enkelt skapa hållbara etiketter i olika bredder, färger och material. 

Utbud av taper

Kablar till en TV med Brother tape

Brothers taper finns tillgängliga i en rad olika färger, storlekar och material beroende på var de ska appliceras:

  • Standardtape
  • Tape med stark vidhäftning
  • Flexi-ID tape för kabelmärkning
  • Fluorescerande tape för säkerhetsinformation
  • Säkerhetstape för synbar märkning

 

Se vårt utbud av taper

Brother tapesortiment

Välj rätt etikett för jobbet

Säkerställ att du har en hållbar och synlig märkning med Brother TZe-tape.

Med ett brett utbud av taper, från fluorescerande tape för säkerhetsskyltar och viktiga meddelanden till tape med extra stark vidhäftning för grova ytor. Det finns alltid en etikett som passar för jobbet.

Köp tape

Brother Tested to the extreme

Brother utvecklade sin teknik med laminerad tape 1988 - sedan dess har många haft stor nytta av detta. Texten är skyddad av ett lager plastfilm, så du kan vara säker på att dina etiketter kommer att hålla, år efter år. 

Ladda ner vårt dokument för mer teknisk information. 

Ladda ner (PDF 2,6 MB)

Till skillnad från andra etiketter ser vår unika laminatteknik till att texten skyddas av ett klart polyesterlager. Resultatet blir en praktiskt taget oförstörbar etikett som klarar mycket krävande förhållanden. 

Eftersom vi har utsatt etiketterna för extrema tester med nötning, varierande temperaturer, kemikalier och solljus är vi övertygade om deras hållbarhet. Testresultaten visar att Brothers laminerade P-touch etiketter alltid sitter på plats fullt läsliga. Detta är är en etikett av professionell kvalitet som är avsedd för att hålla.

Nötningsbeständiga etiketter

Brothers patenterade lamineringsteknik säkerställer att P-touch laminerade etiketter motstår även mycket kraftig nötning. 

En slipanordning på 1 kg fördes över Brothers laminerade etiketter och olaminerade etiketter från andra märken. Efter 50 passeringar var texten på Brothers laminerade etikett fortfarande helt intakt och lamineringen endast lätt repad. 

Temperaturtest

Oavsett om du vill använda våra etiketter i extrem kyla eller värme, är våra etiketter utformade för att hålla. Vi har utsett etiketterna för extrema temperaturer och vet att de håller. Resultatet visar att Brother laminerade P-touch etiketter står emot temperaturer från -80°C till +150°C.

Laminerade P-touch etiketter fästes på plattor av rostfritt stål vid temperaturer varefter de hettades upp och kyldes ner. Efter 72 timmar vid -80°C hade ingen märkbar förändring av tapens fästförmåga eller färg inträffat. Efter 2 timmar vid +150°C var texten fortfarande helt intakt. 
Blekningstest

Oavsett var du använder din P-touch laminerade etikett, är den utformad för att alltid vara lika tydlig och läsbar, år efter år.

Ett antal laminerade Brother P-touch etiketter i olika färger fästes på plattor av rostfritt stål och utsattes för simulerad utomhus UV-strålning i ca. 12 månader. Förändringar i tapens basfärg kunde observeras (testet är i enlighet med K7350-2/ISO 4892-2). Texten på samtliga etiketter var oförändrad. Dock visade den röda, gula och fluorescerande tapen en del blekning i bakgrundsfärgen. Andra färger visade endast mindre eller ingen förändring. 

Kemikalietest

Kemikalietestet utfördes på Brother laminerade etiketter och olaminerade etiketter från andra tillverkare. 

Tester utfördes i två steg:
Steg 1 - Nedsänkning i kemikalier
Steg 2 - Nötning med kemikalier

Etiketterna fästes på glasskivor som sänktes ned i olika vätskor i två timmar. Inga synliga förändringar av etiketternas struktur uppstod och etiketterna satt fortfarande kvar på skivorna.

Trots att några etiketter visade en mindre förändring efter att ha varit nedsänkta i vissa kemikalier, påverkades ingen av etiketterna av att nötas med samma kemikalier.

Flera laminerade etiketter fästes på glasskivor och en vikt på 500 g med en duk indränkt i en kemikalie och lösningsmedel passerade över varje etikett 20 gånger. Utskriftskvaliteten på de laminerade P-touch etiketterna förblev opåverkade, till skillnad från olaminerade etiketter från andra tillverkare. 

Vattentest

Brothers laminerade etiketter är extremt resistenta mot kontakt med och nedsänkning i vatten under längre perioder. 

Testerna utfördes i två steg:
Steg 1 - Nedsänkning i vatten
Steg 2 - Nötning med vatten

Etiketterna fästes på glasskivor som sänktes ned i vatten i två timmar. Inga synliga förändringar av etiketternas struktur uppstod och etiketterna satt fortfarande kvar på skivorna.

I andra testet fästes Brother P-touch laminerade etiketter på glasskivor och en vikt på 500 g med en duk indränkt i vatten passerade över varje etikett 20 gånger. Utskriftskvaliteten på etiketterna förblev oförändrade.

Upptäck varför märkning är en viktig del av fastighetsförvaltningen