1. Hem Brother
  2. Etikettskrivare och märkmaskiner
  3. QL-800 serien
QL-800 series label printer

QL-800-serien etikettskrivare

Finn en återförsäljare

Se skillnaden

Vår smarta QL-800-serie erbjuder tre unika fördelar: den unika möjligheten att direkt kunna skriva ut iögonfallande etiketter med svart och röd text, möjligheten att skriva ut skräddarsydda etiketter i fortlöpande längd, i den storlek du önskar (upp till 1 m) och möjligheten att kunna skapa och skriva ut etiketter trådlöst, direkt från din mobila enhet**. Allt detta, inklusive automatisk klippfunktion, för ett professionellt avslut.

Viktiga funktioner för QL-800 serien

Labels on work IDs

Svarta och röda etikettutskrifter 

Oavsett om du märker för allergiämnen, brådskande post, konfidentiella filer eller tillfälliga inomhusskyltar, kan våra iögonfallande svarta och röda etikettutskrifter* göra en stor skillnad för din verksamhet.

Läs mer

Labels on folders and stationery

Etikettutskrift i fortlöpande längd 

Med våra etikettrullar i fortlöpande längd, kan du skapa etiketter som är upp till en meter långa; du får allt du behöver från en rulle, från arkivering, till utskick och skyltning och slipper slösa på flera rullar.

Se förbrukningsartiklar

Person printing wirelessly from their smartphone

Trådlös utskrift via app 

Skriv ut vartsomhelst med våra trådlösa etikettskrivare**. En knapptryckning på bärbara datorn eller en svepning på din smartphone via appen är allt som behövs för att skapa och skriva ut etiketter, på språng..

Ladda ner iPrint&Label appen från App Store eller Google Play

* Endast med DK-22251

** Kompatibel med QL-810Wc, QL-820NWBc och QL-820NWBcVM