1. Hem Brother
  2. Etikettskrivare och märkmaskiner
  3. QL-800 serien
  4. QL-800 Vertikalt innehåll
QL-800 Label Printer Range

QL-800 serien etikettskrivare för din bransch

Empty office

Kontor

Gör dina filer lätta att hitta och ge din viktiga post en visuell känsla av "brådskande" med iögonfallande svarta och röda etiketter, med vår fortlöpande rulle i två färger. Alternativt, skriv ut i svart i på både fortlöpande rulle och formklippta etiketter.

Tillämpningar inkluderar adressetiketter, etiketter för filer, förvaringsboxar, skåp, hyllkanter, kontorsmaterial och för tilfällig skyltning inomhus.

 

 

Läs mer om QL-800

Labels in a warehouse facility

Fastighetsförvaltning

Väck omedelbar uppmärksamhet med svarta och röda etiketter. Skapa slående och skräddarsydda tillfälliga skyltar för inomhusbruk, med vår fortlöpande rulle i två färger: viktigt för säkerhetsskyltning. Alternativt, skriv ut i svart på mer hållbara filmetiketter.

Tillämpningsområden inkluderar tillfällig skyltning inomhus, etiketter för besöksbrickor, kontorsutrustning och kontorsmöbler.

Läs mer om QL-800

Labels on boxes in a warehouse

Posthantering och lager

Skriv ut mycket tydliga adressetiketter på bara några sekunder med vår rulle i fortlöpande längd i två färger, för att säkerställa leverans av paket och förhindra försenade leveranser.

Tillämpningsområden inkluderar adressetiketter, etiketter för hantering, lagerhyllor, streckodsetiketter för varor, etiketter för pallar och kartonger, inventering och tillfällig skyltning inomhus.

Läs mer om QL-800

Labels being used in a retail store

Detaljhandel

Öka din försäljning med uppseendeväckande prislappar och erbjudanden, utskrivna i svart och rött, med vår rulle i fortlöpande längd i två färger. QL-820NWBc etikettskrivare har LCD-pekskärm och extra batterikassett - perfekt för butiken.

Tillämpningsområden inkluderar etiketter för produkter, prislappar, etiketter för marknadsföringsmaterial / specialerbjudande streckkodsetiketter och tillfällig skyltning inomhus.

Läs mer om QL-820NWBc

Labels being used on food at a supermarket

Livsmedel

Skapa iögonfallande etiketter i rött och svart i löpande längd och markera allergener, bäst före-datum och kampanjer. QL-820NWBc har en LCD-pekskärm, så att du kan skriva ut etiketter var och när det passar dig.

Skriv ut etiketter som belyser bland annat allergener, priser, hyllor och streckkoder.

Läs mer om QL-820NWBc

Labels being used on an ID badge

Besökshantering

Förbättra din besökshantering med tydliga ID-brickor i svart och rött. Markera datum, tider och tillgångsområden. QL-810W och QL-820NWBc och QL-820NWBcVM har trådlös anslutning som låter dig bekvämt skriva ut etiketter från din smartphone eller surfplatta via app.

Du kan till exempel skriva ut besöksbrickor, adressetiketter, inomhus skyltning och mycket mer.

Läs mer om QL-820NWBcVM