1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. Miljö och Hållbarhet
  4. Hållbarhet & Företagets sociala ansvar CSR

Vårt engagemang för FN:s mål för hållbar utveckling 

 

Vilka är målen för hållbar utveckling (SDG)

Under 2015 antog alla 193 medlemsstater i FN 17 mål för hållbar utveckling som syftade till att göra världen ”mer välmående, inkluderande, hållbar och motståndskraftig”. Dessa mål fokuserar på ett antal olika områden från fattigdom till cirkulär ekonomi.

Brother fokuserar på 9 av dessa mål som är mest relevanta för vår verksamhet och ser till att vi bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Titta på vår video för att ta reda på hur Brother kommer att uppnå dessa mål.

Behöver du återvinna en Brother-produkt?

A globe with a recycling icon in the middle and a city landscape round it on a green background

Brother och cirkulär ekonomi

Genom att använda Brother-produkter kan du hjälpa till att skydda vår planet. Det beror på att vi på Brother arbetar mot en cirkulär ekonomi, där vi underhåller, reparerar och slutligen återvinner våra produkter, i stället för att bara ersätta dem. Genom cirkulär ekonomi vill Brother skapa mer långvariga och hållbara produkter som kan hjälpa dig på din hållbarhetsresa. Från toneråtervinning till reparationsmaskiner arbetar vi hårt för att minska vår påverkan på miljön. 

 

Läs mer om cirkulär ekonomi

A beach with a green forest in the distance with clouds above

Miljöbloggar

Om du behöver råd om hur du kan vara mer hållbar, eller vill hålla dig uppdaterad om vad vi gör på Brother, kan du gå till vår Miljöbloggsida idag.

Alla miljöbloggar
Green transparent globe on green grass

Global CSR

Såväl som inom Europa strävar vi efter att säkerställa att Brother är hållbart globalt, inklusive vår leveranskedja. Som en del av detta har Brother förbundit sig till FN:s Global Compact och har bedömts oberoende av EcoVadis.

Ta reda på mer om CSR