1. Hem Brother
  2. Brother Solutions
  3. Brother Resource Hub
  4. Kunskapscentrum
  5. Utskriftskategori
  6. Fyra nya företagslösningar från Brother ökar kontorets produktivitet
Nainen istuu toimistossa läppärin takana

Fyra nya företagslösningar från Brother ökar kontorets produktivitet

Under hektiska perioder på jobbet önskar vi alla att det fanns genvägar som kunde hjälpa oss att öka produktiviteten och minska stressen.

För att frigöra tid för företag och deras anställda har Brother introducerat fyra nya kraftfulla lösningar för förbättrat utskriftsresultat och kortare hanteringstid:  
    

1.    Request Help

– genvägen för att lösa skrivarproblem  

När ett fel uppstår på en skrivare är många av oss rädda för att råka trycka på fel knapp.

Funktionen Request Help är ett interaktivt verktyg som ger företag som behöver hjälp med sina skrivare smidig tillgång till expertråd för ökad kontroll och trygghet. Genom ett tryck på ikonen skapas en fullständig rapport som automatiskt skickas via e-post till IT-administratören eller leverantören av skrivartjänster.

Den intuitiva lösningen är säker, kräver ingen ytterligare hårdvara och ger dig större kontroll över dina skrivare genom ökad transparens. 

2.    Order Supplies 

– det stressfria sättet att beställa förbrukningsartiklar

För att skrivare ska kunna prestera på toppnivå behöver de förses med rätt patroner. Men bland alla andra måsten är det lätt att glömma bort att beställa förbrukningsartiklar. Med Brothers nya tjänst beställningsartiklar kan du beställa nya patroner direkt via skrivaren genom att trycka på en knapp.

En perfekt funktion för företag som inte behöver en komplett lösning för utskriftshantering, eftersom det eliminerar tiden och ansträngningen som krävs för att köpa skrivartillbehör

MFC-L6800DW

3.    Remote Panel

– smidig fjärrassistans

För att förenkla hanteringen av skrivarproblem ytterligare kan din IT-administratör eller leverantör av skrivartjänster nu felsöka enheter via fjärrstyrning.

Tjänsten Remote Panel ger din IT-leverantör säker åtkomst till skrivaren i realtid för att snabbt identifiera och åtgärda eventuella problem.

Eftersom det går att ändra inställningarna kan skrivaren tas i bruk igen snabbare och behovet av underhållsarbeten på plats kan minimeras.

4.    Barcode Print+

– utskrifter av streckkoder enligt industristandard

Barcode Print+ eliminerar behovet av att köpa en dyr separat enhet för utskrift av streckkoder. Nu kan du skriva ut tydliga streckkoder enligt industristandard med Brothers utvalda kontorsskrivare. 

Barcode Print+ är enkelt att integrera med din befintliga programvara och är helt kompatibelt med SAP och flera andra företagslösningar. Det innebär att du kan skriva ut egna streckkoder som är anpassade efter just dina specifika företagskrav.

För att återspegla Brothers motto ”At your side” har var och en av dessa företagstjänster och lösningar utformats för att tillgodose behoven hos våra kunder och servicepartner så att deras utskriftsprocesser blir mer produktiva.

Mer information om dessa och andra företagslösningar från Brother hittar du här.


Mer av Utskrifter

Du kanske också gillar

Tillbaka till toppen