1. Hem
  2. Support
  3. Support-Center
Support Center Header

VI INTRODUCERAR BROTHER SUPPORTCENTER

Den mobila appen som ger dig senaste supportinformationen i handen

Vad är SupportCenter?

SupportCenter är en mobil app som ger den senaste supportinformationen för din Brother enhet. Den användarvänliga appen ger dig tillgång till information om inställningar, produkt- manualer, Frequently Asked Questions (FAQs) och felsökningstips. Om du behöver kontakta Brother för support så finns det en direktlänk i appen, till vår kundtjänst.

Support Center Hero

Installera appen

SupportCenter

1. Gå in på App Store i ditt valda
operativsystem:

För Android: Google Play

För iPhone: App Store

2. Klicka på “Brother SupportCenter”
och installera appen.

Vilka är dom viktigaste funktionerna i SupportCenter?

Produktinstallation

Titta på videos för installationsanvisningar för din produkt
eller se snabbguiderna.

Manualer

Direkt tillgång till produktmanualen för din specifika produkt.

FAQ & felsökning

Om du behöver hjälp så kan du gå in på Frequently Asked Questions (FAQ) och felsökningstips.

Förbrukningsartiklar

Om du behöver mer bläck/toner för din produkt eller vill returnera dina gamla patroner/kassetter finner du information om detta i appen.

Kontakt

Om du behöver kontakta oss för support så finns det en direktlänk för kontakt i appen.

Status/information för enhet

Här kan du se nätverksstatus, serienummer för din produkt
och kvarstående mängd bläck eller toner i din produkt.

QR-streckkodsläsare

Du kan skanna QR- och DataMatrix koder som tillhör Brother produkter eller manualer för att få mer information.

Operativsystem som stöds och enheter

Android:
Version 4.0 eller senare

iOS: Version 7.0 eller senare

Stöd för Smartphone

• Bläckstråle fax
  • Multifunktion monolaserskrivare
  • Multifunktion färglaserskrivare
  • Etikettskrivare
  • Mobila skrivare
  • Stamp Creator

Vissa funktioner är tillgängliga för begränsade produkter. Om funktioner inte är tillgängliga för utvalda produkter, visas ikoner i grått.