Brother original LC422VALDR -bläckpatron, multipack

Brother original LC422VALDR bläckpatroner med standardkapacitet för svart, cyan, magenta och gult – multipack. Varje patron skriver ut 550 sidor.

1.180,00 kr Inkl. moms

944,00 kr Exkl. Moms

Varje patron skriver ut 550 sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Brother original LC421VALDR-bläckpatron av hög kvalitet, multipack

Det är mer ekonomiskt att köpa multipack och reducerar din sidkostnad.

Produktinformation

LC422VAL_main

Brother original bläckpatroner är noggrant testade för att ge perfekta resultat varje gång, vilket sparar tid och pengar tid och pengar

Genom att använda Brother LC422 original bläckpatron gäller skrivarens garanti

Viktiga funktioner

  • Varje patron skriver ut 550 sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Brother original LC421VALDR-bläckpatron av hög kvalitet, multipack
  • Det är mer ekonomiskt att köpa multipack och reducerar din sidkostnad.
  • Brother original bläckpatroner är noggrant testade för att ge perfekta resultat varje gång, vilket sparar tid och pengar tid och pengar
  • Genom att använda Brother LC422 original bläckpatron gäller skrivarens garanti

Beskrivning

Letar du efter en patron som erbjuder pålitlig prestanda varje gång skriver ut? Brother LC422VALDR -multipack (inklusive svart, cyan, gul och magenta bläckpatroner) med färgbeständiga egenskaper garanterar jämna, tillförlitliga och högkvalitativa utskrifter från första till sista utskrift. Med våra perfekt balanserade bläckpatroner fungerar skrivaren som den ska. 

Brother har miljön i åtanke i varje steg av bläckpatronens livslängd, vilket minskar avfall. All våra maskinvara och bläckpatroner är framtagna med miljön i åtanke. 
 
Brother original LC422VALDR -bläckpatron – varje gång

Förbrukningsartiklar och tillbehör

Visa mer
Visa mindre

Översikt

 
QR-kod

Kontrollera att du använder originalförbrukning

Du hittar den holografiska säkerhetsetiketten på Brother bläckpatroner. Försäkra dig om att förpackningen och säkerhetsetiketten inte har manipulerats och att hologrammets säkerhetsetikett är äkta genom att verifiera det unika 7-siffriga ID-numret på: www.brother.com/id

Miljö och återvinning

Alla Brother bläckpatroner är byggda med miljön i åtanke. Brother erbjuder ett miljömässigt ansvarsfullt sätt för kunder att kassera sina Brotherprodukter vid slutet av sin livslängd.

 
Kvinna tittar på färgglatt papper

Originalförbrukning

Använd Brother original bläckpatroner för att skydda din skrivare och säkerställ optimal prestanda från din Brother bläckstråleskrivare. Det garanterar problemfria utskrifter och långsiktiga besparingar.

Kvinna tar ut ett papper från skrivare

Multipack gör det enklare

Ger mindre emballage och är mer ekonomiskt, vilket minskar slöseri och kostnader per sida jämfört med enskilda förpackningar.

 
Prestanda testad

Prestandatest

Brother Innobella Ink & Paper är motståndskraftiga mot ljus och ozon, vilket säkerställer att långvarig exponering inte gör utskrifter bleka med tiden. Få en professionell finish med Brother original bläckpatron.

 
Tillförlitlighet och kvalitetssäkring

Pålitlighet och kvalitet

Brother Color Rich Technology "Innobella" skapar levande färger till dina fotoutskrifter. Brother Innobella-bläck innehåller noggrant utvalda kemikalier för att förhindra tilltäppning av skrivhuvudet och för smidigare drift. Det säkerställer tillförlitlighet och hållbarhet för din Brother-skrivare. 

Två mön och en kvinna tittar på en maskin

Support ‘at your side’

Att använda Brother originalförbrukning skyddar din skrivargaranti. Brother är alltid "at your side ". Vi erbjuder support och kundtjänst – både före och efter köp.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen