Brother original HC05BK bläckpatron

Brother HC05BK bläckpatron extra hög kapacitet. Varje patron ger cirka 30 000 sidor.

4.710,00 kr Inkl. moms

3.768,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 30 000 sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Brother originalkassett av hög kvalitet

Reducerar spill och du sparar papper tid och pengar

Produktinformation

hc05bk_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 30 000 sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Reducerar spill och du sparar papper tid och pengar

Beskrivning

Byt dina Brother original-bläckpatroner problemfritt och prisvärt genom att köpa HC05BK. Denna bläckpatron är framtagen för att du skall få ut så mycket som möjligt av din skrivare från Brother.

Mer om den här produkten ...

HC05BK är speciellt framtagen för att fungera optimalt med din Brother skrivare och ge dig enastående resultat varje gång.

Billiga, icke-originalpatroner som finns på marknaden kan spara dig pengar på kort sikt, men de är inte lika kompatibla med din skrivare. Att använda sådana kan leda till problem med utskriftskvaliteten och till och med skada skrivaren – så varför ta risken?

Välj HC05BK original bläckpatron för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter att fungera optimalt och att dina garantier fortsätter att gälla.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen