Brother original LC1000HYBK bläckpatron med hög kapacitet – svart

Brother original LC1000HYBK bläckpatron med hög kapacitet – svart

396,25 kr Inkl. moms

317,00 kr Exkl. Moms

Ger cirka 900 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Brother originalpatron av hög kvalitet

Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

LC1000HYBK_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 900 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Brother originalpatron av hög kvalitet
  • Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

LC1000HYBK bläckpatron med hög kapacitet passar många av Brothers skrivare. Eftersom den är en originalprodukt från Brother, konstruerad och testad av våra experter, kan du känna dig övertygad om att du får bästa möjliga kvalitet, perfekta utskrifter och mycket valuta för pengarna.

Mer om den här produkten ...

När det är dags att fylla på bläck, välj Brother LC1000HYBK bläckpatron med hög kapacitet för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter att fungera felfritt och att dina utskrifter förblir kristallklara.

Du använder svart mer än övriga färger. Se till att du får bästa möjliga utskrifter genom att köpa LC1000HYBK.

Det kan vara frestande att köpa billigare, icke-originalprodukter, men kom ihåg att billigare refillprodukter inte bara påverkar kvaliteten på dina utskrifter utan gör garantin ogiltig och kan på sikt även kan skada din skrivare.

LC1000HYBK originalbläckpatron med hög kapacitet gör att din skrivare fungerar precis som den ska, vilket ger dig mera valuta för pengarna över tid och imponerande utskriftsresultat varje gång.

 

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen