Brother original LC1100HYY bläckpatron med hög kapacitet – gul

Brother LC1100HYY bläckpatron med hög kapacitet gul. Ger cirka 750 A4-sidor.

270,00 kr Inkl. moms

216,00 kr Exkl. Moms

Ger cirka 750 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Brother originalpatron av hög kvalitet

Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

LC1100HYY_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 750 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Brother originalpatron av hög kvalitet
  • Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Brother original LC1100HYY bläckpatron med hög kapacitet gul säkerställer att du får dokument av högsta kvalitet varje gång du skriver ut. Våra bläckpatroner är lätta att montera, sänker dina kostnader och ger dig skarpa och klara dokument som varken kladdar eller bleknar.

Mer om den här produkten ...

Finns i andra färger:

Med LC1100HYY bläckpatron med hög kapacitet behöver du inte kompromissa med kvaliteten. Bläckpatron LC1100HYY är speciellt framtagen för att fungera friktionsfritt med din Brotherskrivare, och ger högsta kvalitet, gång på gång. 

Om du använder billigare, icke-originalpatroner kan du visserligen spara pengar på kort sikt, men dessa produkter är ofta sämre och kan orsaka utskriftsproblem och till och med skada din skrivare – är det verkligen värt risken? Se till att inte bli utan bläck. Köp en ny LC1100HYY idag.

Välj original LC1100HYY bläckpatron med hög kapacitet för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter fungera optimalt och att dina garantier fortsätter att gälla.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen