Brother original LC1240M bläckpatron – magenta

Brother original LC1240M bläckpatron magenta. Ger cirka 600 A4-sidor.

280,00 kr Inkl. moms

224,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger ca 600 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Brother originalkassett av hög kvalitet

Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

LC1240M_main

Viktiga funktioner

  • Ger ca 600 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Brother original LC1240M bläckpatron magenta har utvecklats för att säkerställa att du får utskrifter av högsta kvalitet, varje gång. Färgbeständiga egenskaper låter dig njuta av färger som varar. Genom att välja våra patroner skyddar du din skrivare från skador på lång sikt som kan orsakas av att använda icke-originalprodukter. 

Mer om den här produkten ...

Available in other colours:

När det är dags att byta bläckpatron, välj Brother LC1240M bläckpatron magenta för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter att fungera felfritt och att dina utskrifter förblir klara och skarpa.

Det kan vara frestande att köpa billigare, icke-originalprodukter, men kom ihåg att billigare och påfyllningsbara bläckpatroner inte bara påverkar kvaliteten på dina utskrifter utan på sikt även kan skada din skrivare.

Brother original LC1240M bläckpatron svart är en utmärkt lösning för dig som vill minska kostnaderna och förbättra produktiviteten på det mindre kontoret eller i hemmet. Patronen säkerställer att din skrivare fungerar precis som den ska och ger dig valuta för pengarna och bästa  resultat – varje gång. 

 

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen