Brother original LC22U superhög kapacitet bläckpatron- Gul

Brother LC22UY superhög kapacitet gul bläckpatron - ger cirka 1200 A4-sidor.

230,00 kr Inkl. moms

184,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 1200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC22UY_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 1200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

Köp LC22UY bläckpatron med extra stor kapacitet för att din skrivare skall ge jämna och pålitliga resultat varje gång. Eftersom det är en patron med superhög kapacitet, håller LC22UY mycket längre än en standard Brother-patron, med samma utmärkta resultat.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger: 

Alla Brothers bläckpatroner – inklusive LC22UY gul hög kapacitet bläckpatron - testas noggrant för att ge utmärkt resultat varje gång. 

Billiga, icke original refillpatroner som finns på marknaden, är inte lika kompatibla med din Brother-skrivare. Icke originalpatroner kan leda till problem med både utskriftskvalitet och med maskinens prestanda – vilket kan bli myckets kostsamt.  

Den här LC22UY original bläckpatron garanterar att din skrivare fortsätter att fungera problemfritt, och du får mer valuta för pengarna på långsikt.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen