Brother original LC3217Y bläckpatron – Gul

Brother LC3217Y gul bläckpatron ger cirka 550 A4-sidor.

250,00 kr Inkl. moms

200,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 550 A4-sidor enlighet med ISO / IEC 24711

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användandet av papper, du sparar tid och pengar

Produktinformation

LC3217Y_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 550 A4-sidor enlighet med ISO / IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användandet av papper, du sparar tid och pengar

Beskrivning

Söker du en bläckpatron med hög prestanda varje gång du skriver ut ett dokument? Brother LC3217Y bläckpatron i gul garanterar en jämn, pålitlig och högkvalitativ utskrift från första till sista dokument. Mycket värde för pengarna och perfekt balanserade färger garanterar att din skrivare fungerar på bästa sätt.

Mer om den här produkten ...

Finns även i andra färger

LC3217Y bläckpatron är framtagen av experter för att fungera med ett brett sortiment av Brothers skrivare och för att ge högsta kvalitet, gång på gång.

Om du använder billigare icke originalpatroner kan du spara pengar på kort sikt. Produkterna är dock ofta sämre ock kan orsaka utskriftsproblem samt skada din maskin - är det verkligen värt risken?

Genom att välja en Brother original LC3217Y bläckpatron säkerställer du att din skrivare fortsätter att fungera på bästa sätt och att alla garantier förblir giltiga.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen