BP80PRA3 – Brother original A3-papper på rulle för bläckstråleskrivare.

Brother BP80PRA3 A3-papper på rulle för bläckstråleskrivare. 37,5m längd.

310,00 kr Inkl. moms

248,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Brother originalprodukt av hög kvalitet

Ser till att dina dokument ser så bra ut som möjligt

Använd BP80PRA3 papper för att enkelt skriva ut banderoller, affischer, panoramabilder eller reklamskyltar

Produktinformation

BP80PRA3 vanligt papper för bläckstråleskrivare i rulle åt höger

Pappersvikt 72,5 g/m2

Varje rulle är 37,5 m lång

Viktiga funktioner

  • Brother originalprodukt av hög kvalitet
  • Ser till att dina dokument ser så bra ut som möjligt
  • Använd BP80PRA3 papper för att enkelt skriva ut banderoller, affischer, panoramabilder eller reklamskyltar
  • Pappersvikt 72,5 g/m2
  • Varje rulle är 37,5 m lång

Beskrivning

Det här BP80PRA3-pappret på rulle för bläckstråleskrivare i A3-format är utformat för att vara kompatibelt med din Brother-skrivare och säkerställer att dina dokument alltid är skarpa och tydliga för resultat som du kan lita på.

Översikt

Se till att Brother-enheten fungerar som den ska och se till att dina dokument alltid ser så imponerande ut som möjligt genom att installera en rulle med BP80PRA3 A3-bläckstrålepapper i skrivaren. 

BP80PRA3-pappret  på rulle är en Brother originalprodukt, så du kan vara säker på att det är noggrant utformat för att ge dig bästa möjliga resultat, så att du får ut mesta möjliga av din Brother-bläckstråleskrivare och ser till att dina dokument alltid levereras snabbt, effektivt och med 100 % noggrannhet.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen