Svart färgband BSS-1D300-110 i standardvax/-harts för termotransferteknik

Det svarta färgbandet BSS-1D300-110 i standardvax/-harts för termotransferteknik är 300 m långt och 110 mm brett och har certifierats av Brother International Europe. Kan endast beställas i förpackning om 12 st. Priset avser per styck.

150,00 kr Inkl. moms

120,00 kr Exkl. Moms

Hög kapacitet med en längd på 300 m per band

110 mm i bredd

Ger tydligt, hållbart resultat

Produktinformation

Black thermal transfer ribbon roll

Standardvax/-harts med svart färg

Kräver kompatibel etikettrulle

Viktiga funktioner

  • Hög kapacitet med en längd på 300 m per band
  • 110 mm i bredd
  • Ger tydligt, hållbart resultat
  • Standardvax/-harts med svart färg
  • Kräver kompatibel etikettrulle

Beskrivning

Det 300 m långa bandet i standardvax/-harts med hög kapacitet har utvecklats för att tillgodose ditt behov av professionella etikettutskrifter. Det svarta färgbandet BSS-1D300-110 för termotransferteknik används i kombination med kompatibla etikettrullar inom logistik, detaljhandel, sjukvård och andra områden.

Kan endast beställas i förpackning om 12 st. Priset avser per styck.

Mer om den här produkten ...

Det svarta färgbandet i standardvax/-harts för termotransferteknik ger professionella, problemfria utskrifter på din kompatibla etikettskrivare från Brother. Med sina 300 meter medför bandet i standardvax/-harts med hög kapacitet färre byten och säkerställer stabil och säker drift för din etikettskrivare från Brother under längre tid.

Du kan lita på professionella resultat med det här färgbandet i standardvax/-harts för termotransferteknik. Färgbandet BSS-1D300-110 har tillverkats enligt stränga krav och är kompatibelt med specifika etikettskrivare med termotransferteknik från Brother.

Genom att välja färgband i standardvax/-harts för termotransferteknik som har certifierats av Brother International Europe säkerställer du att din maskin fortsätter att prestera på topp och ger dig ett tydligt och hållbart resultat
Tillbaka till toppen