DR2510 - Trumenhet

Brother trumenhet DR2510 (Skriver ut upp till 15000 sidor)

1.710,00 kr Inkl. moms

1.368,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger 15,000 sidor

Högkvalitativ original Brother-trumenhet

Original Brother-förbrukningsmaterial ger konsekvent sidkapacitet, överlägsen utskriftskvalitet och felfri tillförlitlighet

Produktinformation

DR2510 carton

Utvecklat av samma team av ingenjörer som har gjort din Brother-skrivare, designade för att fungera tillsammans

Viktiga funktioner

  • Ger 15,000 sidor
  • Högkvalitativ original Brother-trumenhet
  • Original Brother-förbrukningsmaterial ger konsekvent sidkapacitet, överlägsen utskriftskvalitet och felfri tillförlitlighet
  • Utvecklat av samma team av ingenjörer som har gjort din Brother-skrivare, designade för att fungera tillsammans

Beskrivning

Se till att din kontorslaserskrivare fungerar som den ska och se till att dina utskrifter förblir av bästa möjliga kvalitet med den här original Brother DR2510-trumenheten. 

DR2510 är enkel att installera, tillförlitlig och långvarig. Våra Brother-trumenheter är kompatibla med en rad skrivare och hjälper dig att hålla utskrift. 

Byt ut trumenheten mot en original Brother trumenhet DR2510 när du uppmanas till det av skrivaren för att bibehålla en hög utskriftskvalitet. Används den aktuella trumenheten utöver det rekommenderade antalet utskrifter kan det leda till dålig prestanda och skada enheten.

Kompatibla enheter

Visa mer
Visa mindre

Översikt

 

Miljö och återvinning

Vårt program för återvinning av toner bidrar till att minska avfallet som förlänger produktlivscykeln och minskar miljöpåverkan.
support at your side

Support som är nära till hands

Genom att använda original Brother-förbrukningsmaterial skyddas skrivarens garanti. Brother är alltid "at your side". Vi åtar oss att tillhandahålla utmärkt säljstöd och kundtjänst – både före och efter köpet.

 
Brother Mobile Connect Print from anywhere

Skriv ut var som helst

Med Brother Mobile Connect kan du använda din Brother-skrivare oavsett vart du befinner dig Skriv ut och skanna dokument när du är på resande fot och beställ Brother originalmaterial direkt till dörren. Du kan också anpassa dina ofta använda funktioner och låsa upp ett revolutionerande sätt att skriva ut från din mobila enhet. Ladda ner appen på din mobila enhet för att komma igång. Läs mer...

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen