Brother original DR3300 trumma

Brother original DR3300 trumma svart. Ger cirka 30 000 A4-sidor. Endast trumenhet. Toner köpes separat.

2.870,00 kr Inkl. moms

2.296,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger upp till 30 000 A4-sidor

Brother originaltrumma av hög kvalitet

Reducerar spill och sparar tid och pengar

Produktinformation

DR3300_main

Viktiga funktioner

  • Ger upp till 30 000 A4-sidor
  • Brother originaltrumma av hög kvalitet
  • Reducerar spill och sparar tid och pengar

Beskrivning

Originaltrumman är framtagen för att användas med Brothers laserskrivare. DR3300 trumma säkerställer att din skrivare fortsätter att leverera bästa resultat så att dina dokument förblir skarpa och klara.

Mer om den här produkten ...

Se till att din Brotherskrivare fortsätter att leverera de enastående resultat som du har vant dig vid, genom att välja en trumma DR3300.

Det finns billigare alternativ på marknaden, men endast en Brother originaltrumma DR3300 garanterar att din skrivare fortsätter att fungera så snabbt och effektivt som den ska. 

Kom ihåg att när du använder originalprodukter från Brother försäkrar du dig om att din skrivare fortsätter fungera optimalt och att dina garantier fortsätter att gälla.

Beställ Brother DR3300 trumma redan idag. Den är avsedd att låta din Brotherskrivare fungera på bästa sätt och ge dig mycket värde för pengarna. 

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen