DR-3600 - Trumenhet

Brother DR-3600-trumenhet. (Skriver ut upp till 75 000 sidor)

3.870,00 kr Inkl. moms

3.096,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger 75 000 sidor med 3 sidor per jobb

Professionellt konstruerade och rigoröst testade äkta original Brother-trumenhet

Minskar spill sparar papper, tid och kostnader

Produktinformation

Brother DR3600 drum unit facing forward on a white background

Skydda skrivargarantin med original Brother-förbrukningsmaterial

Viktiga funktioner

  • Ger 75 000 sidor med 3 sidor per jobb
  • Professionellt konstruerade och rigoröst testade äkta original Brother-trumenhet
  • Minskar spill sparar papper, tid och kostnader
  • Skydda skrivargarantin med original Brother-förbrukningsmaterial

Beskrivning

Håll din laserskrivare på kontoret i gott skick och se till att utskrifterna håller bästa möjliga kvalitet med Brother DR3600 - trumenhet. Dr-3600 är enkel att installera, pålitlig och långvarig, vilket säkerställer att utskriftsproblem inte kommer att sakta ner dig.

Passar till

Visa mer
Visa mindre

Översikt

När det gäller kontorsutskrifter kan du lita på Brother DR-3600 trumman ser till att din skrivare förblir i perfekt skick och att dina utskrifter förblir kristallklara.

Även om det kan vara frestande att köpa billigare, icke-märkesvaror, bör du komma ihåg att installera billiga trumenheter i din Brother-laserskrivare inte bara kan påverka kvaliteten på dina utskrifter utan ogiltigförklara din garanti och orsaka långvarig skada på din maskin.

Med det här äkta DR-3600-trumma kan skrivaren fungera precis som den ska, vilket ger dig bättre valuta för pengarna på lång sikt och imponerande resultat, varje gång.

Miljö och Återvinning

All toner från Brother är tillverkad med miljön i åtanke. Brother erbjuder ett miljömässigt ansvarsfullt sätt för kunder att kassera sina Brotherprodukter vid slutet av sin livslängd.

 
Tillförlitlighet och kvalitetssäkring

Testad för prestanda

Brother-produkterna har utvecklats av experter och genomgått rigorösa utskriftstester så att alla användare kan vara säkra på att de får den kvalitet och prestanda de förväntar sig. Få en riktigt professionell finish med original lasertillbehör från Brother. 

support at your side

Support ‘at your side’

Att använda Brother originalförbrukning skyddar din skrivargaranti. Brother är alltid "at your side ". Vi erbjuder support och kundtjänst – både före och efter köp.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen