Brother original TN910C tonerkassett – cyan

Brother TN910C tonerkassett cyan. Ger cirka 9 000 A4-sidor.

5.560,00 kr Inkl. moms

4.448,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 9 000 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC1979

Brother originalkassett av hög kvalitet

Reducerar spill och sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

TN910C_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 9 000 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC1979
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Reducerar spill och sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Med Brother original TN910C tonerkassett cyan kan du förvänta dig snabba utskriftshastigheter, ökad produktivitet och utskrifter med hög kvalité, varje gång du skriver ut. TN910C tonerkassett är konstruerad i enlighet med Brothers stränga krav och ger upp till 9 000 livfulla, iögonfallande sidor.

Mer om den här produkten ...

Andra tonerkassetter:

Ge liv åt dina utskrifter med Brother TN910C tonerkassett cyan, framtagen för att fungera perfekt med din Brotherskrivare och ge enastående resultat, varje gång.

Billiga, icke-originalkassetter som finns på marknaden kan spara dig pengar på kort sikt, men de är inte lika kompatibla med din skrivare.  Att använda sådana, ofta sämre produkter, kan leda till problem med utskriftskvaliteten och till och med skada skrivaren – så varför ta risken?

Välj TN910C för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter fungera optimalt och att dina garantier fortsätter att gälla.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen