Brother TZe661 original etikettape, svart på gul, 36 mm

Brother TZeFX661 tape, svart på gul, 36 mm

470,00 kr Inkl. moms

376,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Bredd: 36 mm, längd: 8 m

Brother originalkassett av hög kvalitet

Ger hållbara, lättlästa resultat

Produktinformation

TZeFX661_main

Viktiga funktioner

  • Bredd: 36 mm, längd: 8 m
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Ger hållbara, lättlästa resultat

Beskrivning

Perfekt för att skriva ut märketiketter för kablar, ledningar, PVC-rör ellerannat som är cylindriskt. Det speciella häftämnet på Brother TZeFX661 tape, svart på gul, säkerställer att dina viktiga etiketter sitter kvar länge. Kompatibelt med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan. De är framtagna för att stå emot extrema temperaturer, solljus, vatten, kemikalier och nötning.

Relaterade enheter

Visa mer
Visa mindre

Mer om den här produkten ...

Tape TZeFX661, 36 mm, är i första hand framtagen för att märka kablar och fiberledningar. Tapen är noggrant testad av Brother för att du ska kunna skriva ut ID-etiketter snabbt och effektivt. 

Brother TZeFX661 etikettape, svart på gul, är framtagen med ett speciellt häftämne som gör att etiketter enkelt kan appliceras på kablar, PVC-rör eller annat som är cylindriskt. Tapen lämpar sig även för andra krökta ytor, som rör och slangar. Etiketten kan lindas flera varv runt kabeln eller klistras mot sig själv som en flagga.

Våra laminerade etiketter är kompatibla med många av våra P-touch-märkmaskin. De är framtagna för att stå emot extrema temperaturer, solljus, vatten, kemikalier och nötning.

P-touch TZ-e tape

Tested to the extreme.

Tillbaka till toppen