Brother original LC227XLVALBPDR hög kapacitet bläckpatron multipack

Brother LC227XLVALBPDR svart, cyan, magenta och gul bläckpatron multipack. Varje patron ger cirka 1200 A4-sidor.

1.540,00 kr Inkl. moms

1.232,00 kr Exkl. Moms

Varje patron ger cirka 1200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativ Brother original patron

Minimerar användandet av papper, sparar tid och pengar

Produktinformation

LC227XLVALBP_main

Viktiga funktioner

  • Varje patron ger cirka 1200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother original patron
  • Minimerar användandet av papper, sparar tid och pengar

Beskrivning

Köp Brother LC227XLVALBPDR original Multipack. Paketet innehåller LC227XLBK, LC225XLC, LC225XLM och LC225XL-patroner med hög kapacitet. Fyll enkelt på din skrivare med bläck, på så sätt fortsätter din maskin att leverera bästa resultat.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

Välj LC227XLVALBPDR hög kapacitet-patron multipack om du vill att din Brother-skrivare skall fortsätta att leverera de enastående resultat du förväntar dig.

Även om det finns billigare alternativ, garanterar endast originalbläckpatronerna LC227XLVALBPDR-valuepack, att din maskin fortsätter att fungera så snabbt och effektivt som den ska.

Hög kapacitetpatronerna är framtagna för att hålla längre än en standardpatron, och fungerar utmärkt utan att försämra kvaliteten.

Beställ  LC227XLVALBPDR bläckpatron Multipack - LC227XLBK (Svart), LC225XLC (Cyan), LC225XLM (Magenta) och LC225XLY (Gul) patroner - från Brother idag och få mer värde för pengarna.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen