Brother original LC980VALBPDR bläckpatroner multipack

Brother LC980VALBPDR bläckpatroner svart, cyan, magenta och gul multipack. Den svarta patronen ger cirka 300 A4-sidor och varje färgpatron ger cirka 260 A4-sidor

790,00 kr Inkl. moms

632,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Den svarta patronen ger cirka 300 A4-sidor och varje färgpatron ger cirka 260 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Brother originalpatroner av hög kvalitet

Minskar användandet av papper, sparar tid och pengar

Produktinformation

LC980VALBP_main

Viktiga funktioner

  • Den svarta patronen ger cirka 300 A4-sidor och varje färgpatron ger cirka 260 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Brother originalpatroner av hög kvalitet
  • Minskar användandet av papper, sparar tid och pengar

Beskrivning

Byt dina Brother original-bläckpatroner problemfritt och prisvärt genom att köpa LC980VALBPDR multipack. Paketet innehåller LC980-patronerna svart, cyan, gul och magenta, som är framtagna för att du skall få ut så mycket som möjligt av din skrivare från Brother.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

I LC980VALBPDR multipack ingår bläckpatronerna LC980BK, LC980C, LC980M och LC980Y. De är speciellt framtagna för att fungera optimalt med din skrivare från Brother och för att leverera enastående resultat varje gång.

Billiga, icke-originalpatroner som finns på marknaden kan spara dig pengar på kort sikt, men de är inte lika kompatibla med din skrivare.  Att använda sådana kan leda till problem med utskriftskvaliteten och till och med skada skrivaren – så varför ta risken?

Genom att välja LC980VALBPDR bläckpatroner multipack försäkrar du dig om att din skrivare fortsätter att fungera på bästa sätt och att de garantier du har fortsätter att vara giltiga.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen