Brother LC3237M originalbläckpatron – Magenta

Brother LC3237M magenta bläckpatron – förpackning med en patron. Ger 1 500 sidor.

450,00 kr Inkl. moms

360,00 kr Exkl. Moms

Ger ca 1 500 sidor enligt ISO/IEC 24711

Brother originalpatron i hög kvalitet

Sparar papper, tid och pengar genom att förhindra spill

Produktinformation

LC3237M_main

Perfekt avstämda för din Brother-skrivare

Smart utformning av patronen som ger dig full koll på hur mycket bläck som finns kvar

Viktiga funktioner

  • Ger ca 1 500 sidor enligt ISO/IEC 24711
  • Brother originalpatron i hög kvalitet
  • Sparar papper, tid och pengar genom att förhindra spill
  • Perfekt avstämda för din Brother-skrivare
  • Smart utformning av patronen som ger dig full koll på hur mycket bläck som finns kvar

Beskrivning

Vill du ha en patron som ger bra resultat varje gång du skriver ut? Brother LC3237M magenta bläckpatron garanterar smidiga, driftsäkra och högklassiga utskrifter från första till sista sidan. Våra perfekt avvägda bläckpatroner är mycket prisvärda och ser till att din skrivare fortsätter fungera som den ska. 

Mer om den här produkten ...

Also available in other colours

LC3237M magenta bläckpatron är specialgjord för att fungera smidigt med många olika Brother-skrivare och ger dig resultat av högsta kvalitet – om och om igen.

Även om du kan spara pengar på kort sikt med billigare patroner som inte är original kan dessa många gånger undermåliga produkter orsaka åtskilliga utskriftsproblem och till och med skada din skrivare – är det verkligen värt risken?

När du väljer en Brother LC3237M magenta originalbläckpatron fortsätter din skrivare att prestera på högsta nivå. En annan fördel är att eventuella garantier förblir giltiga. Det ger dig en mer bekymmersfri tillvaro helt enkelt.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen