Brother original TN3480 tonerkassett – Svart

Brother TN3480 tonerkassett med hög kapacitet, svart. Ger cirka 8 000 A4-sidor.

2.600,00 kr Inkl. moms

2.080,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 8 000 A4-sidor sidor i enlighet med ISO/IEC19752

Brother originalkassett av hög kvalitet

Reducerar spill och sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

TN3480_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 8 000 A4-sidor sidor i enlighet med ISO/IEC19752
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Reducerar spill och sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Brother original tonerkassett med hög kapacitet, svart, hjälper dig att utnyttja din skrivare maximalt – både hemma och på jobbet. Med sin skarpa svarta färg ger tonern TN3480 alla dina utskrifter tydlig text och knivskarpa bilder av samma höga kvalitet, från den första till den sista sidan.

Mer om den här produkten ...

När det är dags att fylla på toner, välj Brother TN3480 tonerkassett för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter att fungera felfritt och att dina utskrifter förblir kristallklara. Denna tonerkassett med hög kapacitet är framtagen för att vara mycket längre än en standardkassett, utan att kompromissa med kvaliteten.

Det kan vara frestande att köpa billigare, icke-originalprodukter, men kom ihåg att billigare refillprodukter inte bara påverkar kvaliteten på dina utskrifter utan gör garantin ogiltig och kan på sikt även kan skada din skrivare.

TN3480 original tonerkassett svart gör att din skrivare fungerar precis som den ska, vilket ger dig mer valuta för pengarna över tid och imponerande utskriftsresultat varje gång.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen