Man and woman looking at a print, printer in the background

Få översikt över skrivarens användning och minska dina utskriftskostnader. Se vad Brother kan erbjuda:

 

Läs mer

Låt oss hjälpa dig med en lösning

Det bästa sättet att hantera tillträde, autentisering och användning, är med en säker pinkod eller en id-kortläsare. Med vår PrintSmart Secure Pro programvara och Secure Function Lock funktion, kan användare få tillgång till ett anpassat kort alternativt, att du lägger till ett NFC-chip till dina existerande passerkort. När det används med Brother enheter som har en NFC-kortläsare så behövs ingen pinkod.
Ja. Det finns flera sätt att göra detta. Secure Function Lock (Säkert funktionslås) ger dig möjlighet att  
kontrollera vem som kan och inte kan skriva ut, faxa, skanna och kopiera, via unika pinkoder eller med NFC kort. Alternativt, PrintSmart Secure Pro programvaran ger dig full kontroll över vad användare kan skriva ut, kopiera, skanna och faxa.  
Om dina enheter inte är nätverksanslutna kan du inte använda bevakningssystem som BRAdmin Professional, därför finns BRPrint Auditor som bästa alternativ. Istället för att bevaka via skrivaren själv, ger programvaran dig tillåtelse att ta emot information från skrivare på internet som är PC-anslutna, via en USB- eller parallellkabel. Du behöver bara installera BRPrint Auditor på användarens PC, därefter matar den och skickar skrivarens all användardata tillbaka till BRAdmin Professional programvaran, precis som en nätverksskrivare skulle göra.
Nej. Brother Universal Driver ger dig möjlighet att hantera alla dina enheter, med en enkel installation. Alternativt, kan du använda Microsoft® Installer (MSI), för att göra hela processen automatisk, genom att skapa en fil som överför all Brother programvara som en användare behöver i sin dator.
Om du har skrivare på olika platser är det inte alltid praktiskt att kolla användning manuellt. Med Email Reports skickar din skrivare en fullständig rapport som visar skrivarens händelser, till din valfria e-postadress. All användardata - från antal utskrifter till nuvarande tonernivåer - visas, oavsett vart du befinner dig i världen.
 
Ja, med Brother Solutions Interface (BSI). BSI är ett öppet gränssnitt skapad för att ge tredjepartsutvecklare möjlighet att skapa sin egna lösning för Brother enheter. På så sätt kan de kontrollera vilka val som ska synas  på kontrollpanelen och hur de fungerar.
 

Brother at your side

Med ett brett utbud av utskriftstjänster, tror vi på att ge dom bästa lösningarna för dina affärsbehov. Brother erbjuder: 
 
  • Enkel implementering
  • Bevakning och kontroll
  • Välkänt globalt varumärke