Brother original LC123BK svart bläckpatron.

Brother LC123BK sort bläckpatron ger cirka 600 A4-sidor.

430,00 kr Inkl. moms

344,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger 600 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativ Brother original bläckpatron

Minimerar användande av papper, sparar tid och pengar

Produktinformation

LC123BK_main

Viktiga funktioner

  • Ger 600 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother original bläckpatron
  • Minimerar användande av papper, sparar tid och pengar

Beskrivning

Brother LC123BK original svart bläckpatron har utvecklats speciellt för att säkerställa att du får bästa kvalitet varje gång du skriver ut. Bläckpatronerna ger skarpa klara färger som håller länge. När du köper Brothers bläckpatroner skyddar du din skrivare från eventuell skada som kan orsakas av att använda tillbehör som inte är original.

 

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

När det är dags att byta skrivarbläck välj Brother LC123BK svart bläckpatron för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter att fungera felfritt och dina utskrifter förblir klara och skarpa. 

Om du köper billigare, icke originalpatroner, bör du komma ihåg att påfyllnings- och andra billiga bläckpatroner kan påverka kvaliteten på dina utskrifter och eventuellt orsaka långvarig skada på din skrivare.

Det här är en bra lösning för dig som vill minska kostnader och förbättra produktionen för ett mindre kontor eller hemmabruk. Brother original LC123BK svart bläckpatronen gör att din maskin fortsätter att fungera precis som den ska, du får valuta för pengarna.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen