Brother original LC123C cyan bläckpatron.

Brother LC123C cyan bläckpatron ger cirka 600 A4-sidor.

270,00 kr Inkl. moms

216,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Skriver ut 600 cirka A4-sidor enlighet med ISO / IEC 24711

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC123C_main

Viktiga funktioner

  • Skriver ut 600 cirka A4-sidor enlighet med ISO / IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

Brothers LC123C original bläckpatron är framtagen för att säkerställa att dina dokument är av högsta kvalitet varje gång du skriver ut. Med färgbeständiga egenskaper kan du njuta av färger som varar. När du köper våra patroner skyddar du din skrivare från potentiell långsiktig skada som orsakas av att använda icke original produkter.

Mer om den här produkten ...

Finns även i andra färger

När det är dags för nytt skrivarbläck kan du räkna med Brother LC123C Cyan bläckpatron för att säkerställa att skrivaren fortsätter att fungera på bästa sätt och att dokumenten har klara, skarpa färger.

Det kan verka frestande att köpa billigare, ej originalbläck, men du bör veta att andra  billigare påfyllningsbara bläckpatroner inte bara påverkar kvaliteten på dina utskrifter utan kan även orsaka långvarig skada på din skrivare.

Brother original LC123C bläckpatron i Cyan är en perfekt lösning för hemmabruk eller för ett mindre kontor som vill minska kostnaderna och förbättra produktionen. Bläckpatronen gör att din maskin fungerar som den ska, och ger mer för pengarna på lång sikt samt perfekta resultat varje gång.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen