Nainen ja mies katsovat tabletin näyttöä

Den rörliga arbetsstyrkan

Funktionalitet, interoperabilitet och uppkoppling kombineras i tekniken som aldrig förut.

Funktionalitet, interoperabilitet och uppkoppling kombineras i tekniken som aldrig förut. Den mobilitet som detta skapar gör att arbetsplatsen hamnar närmare medarbetarna än någonsin tidigare och får oss att ompröva förlegade arbetssätt. 

On demand-kontoret

När som helst under dagen är nästan varje del av arbetsplatsen tillgänglig inte bara hemifrån utan även från andra platser via bärbara enheter. Utöver e-post, sociala medier och kalenderfunktioner ger appar ytterligare mobilitet och åtkomst till en mängd olika tjänster. 
On demand-kontorets känsla av ”när som helst, var som helst” förstärks av en framväxande infrastruktur som byggs upp genom en kombination av molnet, interoperativa IT-system och intelligenta kontorsverktyg.
 
Samtidigt som detta skapar och effektivt visualiserar ett ekosystem av kontorslösningar innebär det även en känsla av ”hur som helst” för fjärrarbete, något som tidigare varit det kanske största tekniska hindret för både företag och anställda.Tack vare förbättrad uppkoppling och mobilitet väljer allt fler allt oftare att arbeta utanför kontoret. Det innebär att medarbetarna inte bara behöver kontorslösningar som de kan använda på andra platser, utan även produkter som de enkelt kan ta med sig. 
 
Från det förväntade till det oväntad
 
I takt med att e-handeln fortsätter att växa och kunderna förväntar sig allt snabbare leveranstider är mobila skrivare den perfekta lösningen för lager och leveranser eftersom de snabbar på och underlättar processer som att skriva ut leveransetiketter och kvitton. Den robusta konstruktionen gör dem även lämpliga för arbete ute på fältet, som arbete med el- och vattenförsörjning eller biljettförsäljning.

 

Mobila skrivare har till och med börjat användas inom mer oväntade branscher.  Utöver lagerverksamhet har våra enheter till exempel börjat efterfrågas av tatuerare. 2017 köpte närmare 2 500 europeiska tatuerare en PJ-enhet, eftersom dess högupplösta detaljer gör det möjligt att skapa de mest invecklade mönster.
 
Tatueraren Paul Talbot var en av de första som började använda enheten, som ersatte hans tidigare termiska utrustning som var för stor och temperaturkänslig för att kunna flyttas.  Hans nya termiska skrivare är en kompakt men samtidigt komplex mobil enhet som han kan ta med sig till tatueringsmässor runt om i Europa och USA. På så sätt ökar skrivaren hans affärsmöjligheter och ger en ny dimension av mobilitet till branschen.
 
Bärbar skanning är också möjlig och utgör en effektiv lösning för medarbetare som reser i tjänsten eller hanterar beställningar ute på fältet, exempelvis medarbetare på olika säljavdelningar. 
Tattoo artist, Paul Talbot, uses the PJ7 device to help create elaborate designs 
Inga gränser

För att tillgodose behoven hos dagens medarbetare får enheterna inte ha några gränser när det gäller teknik, driftsäkerhet, prestanda eller mobilitet för att underlätta företagens och personalens övergång från det traditionella kontoret. 

 

Även om kontorshyran är en av de största kostnaderna för ett företag är hyresbesparingar bara en liten del av de potentiella fördelarna. Medarbetare som arbetar på distans på gemensamma kontorsytor tar del av idéer och effektiviseringsmöjligheter från andra branscher, och de sociala utbytena kan dessutom skapa nya affärsmöjligheter. 

 

Genom att uppmuntra en rörlig arbetsstyrka blir medarbetarna mer produktiva och entreprenörsinriktade, en utveckling som kommer att bidra till verksamheten på sätt som företagen just nu bara har börjat att inse.
 
 

Mer av Effektivitet

Du kanske också gillar

Tillbaka till toppen