Brother original LC223VALBPDR bläckpatroner multipack

Brother LC223VALBPDR Svart, Cyan, Magenta och Gul bläckpatron multipack. Varje patron ger cirka 550 A4-sidor.

1.140,00 kr Inkl. moms

912,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Varje patron ger cirka 550 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC223VALBP_main

Viktiga funktioner

  • Varje patron ger cirka 550 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

Se till att byte av dina Brother original-bläckpatroner går så problemfritt och blir så prisvärt som möjligt genom att köpa LC223VALBPDR Multipack. Paketet innehåller svart, cyan, gul och magenta LC223-patroner, som är framtagna för att du skall få ut så mycket som möjligt av din Brotherskrivare. 

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

I LC223VALBPDR Multipack ingår LC223BK, LC223C, LC223M och LC223Y bläckpatroner är speciellt framtagna för att fungera med din Brother-skrivare på bästa sätt. Självklart med samma goda kvalitet som alltid.

Använder du billigare icke originalpatroner sparar du pengar på kort sikt, men patronerna är inte lika kompatibla med din maskin. Genom att använda sämre patroner finns risk för utskriftsproblem och de kan med skada din skrivare - varför tar risken? 

Genom att välja LC223VALBPDR original bläckpatron Multipack, försäkrar du dig om att din skrivare fortsätter att fungera på bästa sätt och att de garantier du har fortsätter att vara giltiga. 

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen